Ashtones + Them Holy Rollers @ Het Pakhuis

--> Vrijdag 06 November 2009 at 2:25 pm

Het had wat voeten in aarde, maar uiteindelijk was het Ashtones toch gelukt om op te treden in Groningen alvorens de tour voort te zetten in Duitsland. Het Pakhuis in Groningen liep al aardig vol toen Them Holy Rollers begon te spelen. De band zette een mix neer van soul, blues en garagerock. Een leuke band om de avond mee te beginnen. De echte liefhebbers waren echter gekomen voor de Franse furie, beter bekend als de Ashtones. Met een nieuwe bassist in de gelederen klonk de band beter ingespeeld en meer pissed off dan ooit. Het verdeelde het publiek al gauw in tweeën. De rauwe klanken deden je wegvluchten, waarna je een obsceen gebaar van zanger Gé op de koop toe moest nemen of je liet je volledig onderdompelen in de vuige garagepunk. Vive les Ashtones!

Gebruikte Tags: ,

acht reacties

Ja, het was een lekker dampend optreden. Nieuwe plaat is ook prima. Vooral het laatste nummer, die echter niet is opgenomen op de tracklist... Groet'n

Op mijn promo staat _Shit In My Blood_ als laatste nummer vermeld op het hoesje. Is dat bij de reguliere versie dan anders?

Nou, op het vinylexemplaar staat dat nummer niet op de tracklisting vermeld... Shit In My Blood dus, haha, te gek liedske!

Vorige week zondag gebeurde iets heel ergs : de band was met de van op de terugweg van een optreden in Zuid Frankrijk . Plots kreeg de chauffeur ( gitarist vd Ashtones ) een kogel in het hoofd en stierf ter plaatse , het betrof een verdwaalde kogel van jagers in de buurt .........

Wat de fuck!?

Wat heftig zeg! Ik heb hem leren kennen als een hele sympathieke man en geweldige gitarist.

Absurd. Artikel over de toedracht staat hier: http://www.nordeclair.fr/Actualite/Depec..

Werkelijk onvoorstelbaar. Het meest vreemde nieuws in tijden, zo niet ooit. Ook ik heb m leren kennen als een uiterst sympthieke gast. R.I.P.
Rutger (loud squirt) (E-mail ) - 20-01-’11 22:57

Archieven

Eat me!

XML: RSS Feed XML: Atom Feed