Winter Siege + Gheestenland @ Platformtheater

--> Zaterdag 25 Oktober 2008 at 5:38 pm

In het altijd ongezellige Platformtheater in Groningen stonden gisteravond 4 metalbands op het programma. Vanwege het absurd vroege tijdstip heb ik vermoedelijk de eerste band gemist en moest ik helaas beginnen met The Chosen. Een band die de term 'middelmatig' als een compliment mag opvatten. Alleen de bassist leek enigszins getalenteerd te zijn. De rest van de band was absolute bagger. Een hele andere wereld was de wereld van Gheestenland. Over deze Groningers had ik al veel positieve verhalen gehoord en gelezen. Volkomen terecht. Black Metal dat recht uit het hart komt. Een absolute aanrader. Volgend jaar verschijnt de eerste full-length. Iets om naar uit te kijken. Afsluiter was Winter Siege. Als deze band met potsierlijke zanger voor Gheestenland had gespeeld had het wellicht meer indruk weten te maken. Nu leek het vooral op mosterd na de maaltijd.

Gebruikte Tags: ,

twee reacties

weinig gefundeerde review

ik had graag gelezen wat er precies niet goed was aan Winter Siege en wat er zo ongezellig is aan Platformtheater. Veel mensen zeiden het namelijk erg gezellig te vinden, juist ook vanwege de locatie.
Merlijn (E-mail ) (URL) - 04-11-’08 11:16

Misverstand; ik vond Winter Siege wel degelijk de moeite waard, maar Gheestenland wist nu eenmaal veel meer indruk te maken. WS had dus beter voor Gheestenland kunnen spelen.

Archieven

Eat me!

XML: RSS Feed XML: Atom Feed