Claws & Fists - Pony Pack

--> Maandag 06 Oktober 2008 at 8:53 pm

Wat de band heeft bezield om de debuutplaat in een Nelly Furtado-acthige hoes te steken is mij een raadsel. Er zijn wel meer en veel ergere voorbeelden te noemen waar de hoes geen recht doet aan de plaat. De inhoud gaat natuurlijk altijd boven de vorm, maar het blijft wel jammer dat een plaat niet de hoes krijgt die het verdient. Claws & Fists verdient namelijk een spetterende hoes. Pony Pack is een Nederlandse band uit Amsterdam al zou dat niet direct herkenbaar zijn aan een Schotse zangeres, een Duitse drummer en een Indonesiër (weliswaar afkomstig uit Amsterdam) als gitarist. Veel verschillende culturen en dus veel verschillende invloeden. Claws & Fists laat zich moeilijk vangen. Punk, new wave, garagerock, grunge; het komt allemaal terug op de plaat. Jane klinkt als de zus van Jemina Pearl van Be Your Own Pet, al schreeuwt ze iets minder hard en iets minder vaak. Pony Pack heeft van Claws & Fists een solide plaat afgeleverd. Alleen die hoes... zucht.

Planet Trash geeft 1 exemplaar van Claws & Fists weg. Stuur een mail naar planettrash[a]hotmail.com. De minst originele inzending wint. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden anders wordt het zo lastig met opsturen.

Gebruikte Tags:

twee reacties

Ik heb hem binnen meneer Trash! Waarvoor dank. Geen verkeerd bamdje, zitten bijna tegen leuke liedjes aan maar blijven net iets te vlak om direct te blijven hangen. De mens die de cd gemasterd heeft moet overigens doof zijn....hij zal wat in het hoog missen in zijn gehoor wat dat heeft hij er veeeeeeeeel te veel ingedraaid. Zou de band dat nu zelf ook niet zijn opgevallen?

Altijd goed om te lezen dat de postbode zijn werk naar behoren heeft gedaan...

Archieven

Eat me!

XML: RSS Feed XML: Atom Feed