True Norwegian Black Metal. Live In Grieghallen - Gorgoroth

--> Dinsdag 23 September 2008 at 6:28 pm

Er is iets vreemds aan de hand met deze plaat. Allereerst wordt de plaat gepresenteerd als een liveplaat, terwijl de nummers niet tijdens een concert zijn opgenomen, maar 'live' in de studio. Ten tweede is er een rechtzaak lopende aangaande True Norwegian Black Metal. Live In Grieghallen. Het enige overgebleven bandlid Infernus heeft de tweede andere bandleden uit de band gezet (of andersom, who cares?). Deze twee bandleden zijn een rechtzaak begonnen en zo lang die zaak loopt mag deze plaat feitelijk niet meer verkocht worden. Wees er dus snel bij, het kan zijn dat deze plaat binnenkort helemaal niet meer verkrijgbaar is. Daarnaast heerst er onduidelijkheid wie vanaf heden de naam Gorgoroth mag gebruiken. Zo spelen er nog veel meer zaken rond Gorgoroth die afleiden waar het werkelijk om gaat, de muziek. En daar zit het gelukkig nog steeds helemaal goed. Brute riffs, doorjakkerende drums en bezeten zang. Als kersverse liefhebber van black metal valt er genoeg uit deze plaat te halen, ook al is het feitelijk een soort van Best Of plaat met nieuw opgenomen versies van oude nummers.

Gebruikte Tags:

vier reacties

Zijn gezellige jongens daar bij Gorgoroth. Check deze vijfdelige docu maar eens:

http://www.vbs.tv/video.php?id=769427891

brrr.

Ja da's een goeie docu. Wat een ijzige stilte op het einde...

Die rechtszaak is al geweest. Infernus heeft Gorgoroth opgericht, maar was zo stom de bandnaam niet vast te laten leggen. Bassist King ov Hell deed dat ondertussen wel stiekem en zo konden hij en zanger Gaahl Infernus legaal uit zijn eigen band zetten. De platenmij had ondertussen partij gekozen voor Infernus en mag nu deze cd dus eigenlijk niet meer verkopen.
Martijn (E-mail ) (URL) - 23-09-’08 22:29

Ik had begrepen dat er ondertussen hoger beroep was aangetekend tegen de uitspraak en dat tot die tijd de cd niet gedistribueerd mag worden.

Archieven

Eat me!

XML: RSS Feed XML: Atom Feed